Search form

Јован 13:17

17Кога го знаете ова, блажени сте, ако го исполнувате.

Крај на второто евангелие по миење на нозете

Премини на Вел. Четврток, на зачало 108 според Матеја, од половина

Свето Евангелие 2008

© Македонска Православна Црква, Библиско Здружение на Р. Македонија 2008

More Info | Version Index