Search form

Лука 23:43

43Исус му рече: – Вистина ти велам: денеска ќе бидеш со Мене во рајот!

Премини на Вел. Петок, вечерта, на зачало 113-то според Матеја

Читај во четвртокот од Сирната седмица

Свето Евангелие 2008

© Македонска Православна Црква, Библиско Здружение на Р. Македонија 2008

More Info | Version Index