Search form

Матеј 27:38

38Тогаш распнаа со Него и двајца разбојници: едниот од десната страна, а другиот од левата.

Премини за Вел. Петок, вечерта, на зачало 111-то според Лука.

И повторно читај одовде.

Свето Евангелие 2008

© Македонска Православна Црква, Библиско Здружение на Р. Македонија 2008

More Info | Version Index